Delen contactgegevens

Delen contactgegevens

Waarom uw contactgegevens delen en is dat wel veilig?

Zoals in het eerste bericht al is aangegeven, zijn er diverse aanleidingen geweest om de veiligheid op ons complex onder de loep te nemen.

Om ons complex te veranderen in een fort is bij geen van de tuinierders een wens, maar hoe pakken we het dan aan?

Het oprichten van een contactgroep, welke de communicatie met gemeente en politie in goede banen probeert te brengen en het aanbieden van deze website leek ons als contactgroep een goede eerste stap.

Het voorkomen van ongenode gasten op het complex, het doorgeven van vreemde situaties, melden van diefstal, schade, etc. moet eenvoudiger en duidelijker worden. Deze website draagt daar aan bij. Het dient een middel te zijn dat die eenvoud en duidelijkheid biedt.

Ons plezier op de tuin wordt deels geboden door de activiteiten die we er uitvoeren, maar zeker ook de contacten die we hebben met mede-tuinierders. Onze directe buurman of buurvrouw kennen we doorgaans wel, maar kunnen we die ook telefonisch bereiken als er iets niet in de haak is? En hoe zit het met de eigenaar van die tuin langs het pad met die appelboompjes…? Persoonlijk ken ik niet iedereen, maar zou die persoon wel graag iets willen laten weten als er iets met zijn tuin, kasje of schuurtje aan de hand is.

Om hiervoor een oplossing te bieden is er een plattegrond ontwikkeld, waarop u de betreffende tuin kunt aanklikken en daardoor de contactgegevens van de betreffende eigenaar te zien krijgt. Deze gegevens willen we uiteraard wel vertrouwelijk behandelen. Om die reden is deze plattegrond enkel voor mede-tuinierders beschikbaar. U zult dus moeten inloggen op deze website.

Om te kunnen inloggen, dient u zich éénmalig te registreren om een account te krijgen. Dit doet u door op de onderstaande knop te drukken. U vult de gevraagde gegevens in, waarna uw account door onderstaande wordt beoordeeld (bent u inderdaad een mede-tuinierder). Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u via email bericht en kunt u inloggen.

Registreren

Op deze manier worden uw contactgegevens (email, telefoon of beide) gedeeld met alleen mede-tuinierders.

Wij hopen erop dat u allen meedoet met dit initiatief en we hiermee een stap in de juiste en veilige richting zetten!

Met vriendelijke groet,

Beheerder van deze website