Nieuws Cor Kühlman

Nieuws Cor Kühlman

Gisteren heeft Cor Kühlman mij gebeld.
Hij is dus uit coma, goed aanspreekbaar, heeft verteld hoe het met hem gaat. Aangezien ik veel vragen krijg hoe het met hem gaat heb ik toestemming gevraagd of ik zijn verhaal met jullie mag delen.
Cor en zijn vrouw hebben een eenzijdig ongeluk gehad op de afrit van de A12 de Meern. Beide leefden nog toen de ambulance kwam. Helaas is Diny in het ziekenhuis vanwege grote inwendige bloedingen overleden. Cor is een tijd in coma geweest en heeft 3 grote operaties gehad. zoals hij zelf zegt is hij nog net geen Pinokkio, maar zijn armen, benen en ribben zijn met pennen, schroeven en winkelhaken aan elkaar vast gezet om te kunnen ademen, en te herstellen.
Cor bevindt zich momenteel in een revalidatiecentrum en volgens de arts van het UMC zal hij fysiek weer grotendeel normaal kunnen functioneren en hierna misschien ook in zijn nieuwe appartement in Zoetermeer kunnen gaan wonen.
Fysiek een wonder.
Tegelijk geeft Cor aan dat het geestelijk onmetelijk groots, zwaar is en nog niet te omvatten.
Hij beseft dat het geestelijk een hele zware tijd zal worden.

Hij gaf ook nog aan als hij later weer verder hersteld is heel graag nog eens langs zou willen komen.
En dat ik aan iedereen de hartelijke groeten van hem moet overbrengen, waarbij ook nog speciaal Mieke en Jan worden genoemd. Dus bij deze.

Voor degene die een kaart willen sturen kan dat naar het correspondentieadres op de rouwkaart in het vorige bericht.

Ik wens Cor en zijn naasten enorm veel sterkte, liefde, licht en kracht toe voor de komende tijd.

Hartelijke groet namens de contactgroep,
Ivon Vrolijk

 

Reacties zijn gesloten.