Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Continu wordt er door de contactgroep gewerkt aan diverse zaken waaronder de communicatielijnen naar Gemeente, Politie, mede-tuinders en onze website.

Dit bericht is bedoeld om u een tussenstand te geven van een aantal lopende zaken:

Communicatie richting Tuinders

Deze website:
Om u te kunnen bereiken bij onder andere calamiteiten, meldingen, berichtgeving van Gemeente en/of politie, etc. Hebben wij van u wat contactgegevens nodig. Deze heeft u ook ingegeven tijdens de registratie.

Nu kan het zijn dat u een nieuw emailadres krijgt of bijvoorbeeld verhuisd.

Als u vervolgens uw gegevens wilt wijzigen is dat mogelijk.

Zodra u bent ingelogd op de website, krijgt u op de ‘Home’ pagina aan de rechterkant een menu met de opties, ‘Log uit’ en dus ook ‘Bewerk gegevens’.

Schermafbeelding 2015-04-29 om 23.31.48

U kunt hier ook zien welke gegevens wij van u bewaren.

Hier kunt u bijvoorbeeld ook aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden van berichten op het forum. Let op: Dit staat los van de berichtgeving van nieuwsberichten op onze website. Deze krijgt u sowieso. Wij hebben de website zo ingericht dat u automatisch een mailbericht ontvangt zodra er een nieuw ‘item’ wordt geplaatst onder het ‘Nieuws’ menu. Zo heeft u als het goed is ook een email ontvangen over het ‘item’ dat u nu leest.

Mist u zaken op deze website, laat dit dan zeker weten!

Het info-bord:
De contactgroep heeft sinds kort ook toegang tot het informatiebord bij de ingang van het complex. Hier zullen wij zaken plaatsen die ook van belang zijn voor de mede-tuinders die geen beschikking hebben tot internet en dus deze website niet kunnen bekijken.

Heeft u zelf iets dat u graag geplaatst wilt hebben in het info-bord, laat ons dit dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat uw bericht daar wordt vermeld!

Communicatie met Gemeente

Zoals in een eerder bericht is vermeld is er inmiddels bekend wie wij als contactgroep als contactpersoon binnen de Gemeente IJsselstein kunnen benaderen. U leest hier meer over in het bericht: Gesprek wethouder

Over de ontwikkelingen zullen wij u uiteraard op de hoogte brengen via deze website.

Als contactgroep doen wij ons best om u zo goed als mogelijk te informeren en de middelen die we tot onze beschikking hebben zo goed en makkelijk mogelijk te maken/houden. Heeft u tips of verzoeken, laat dit dan zeker weten! Dit kunt u doen door een melding te maken op deze website via onderstaande knop of bijvoorbeeld door een briefje in de bus op tuinnummer 5 (bij het lichtblauwe huisje).

Melding

Hartelijke groet,

De contactgroep

Reacties zijn gesloten.