oproep!!

oproep!!

Beste mede tuinders,

Ik heb me een tijdje geleden aangemeld bij eetbaar IJsselstein.  Ik vond het wel een leuke combinatie zo samen met de moestuin. Eetbaar IJsselstein staat al een tijdje in het plaatje van de gemeente iets waar wij als contact groep hard aan werken.

Ik heb twee leuke oproepen vanuit Eetbaar IJsselstein voor diegene die het leuk vinden om op leuke manier het tuinders leven te laten zien.

Eerste oproep gaat om een proeverij in het IJsselsteinse museum op 6 sept. van 10 – 16 uur. Je mag wat producten voor een klein prijsje verkopen maar het is ook de bedoeling dat de bezoekers proeven wat wij verbouwen. Er is een plekje voor ons gereserveerd voor diegene die graag willen laten zien wat we verbouwen en wat we met onze groente en fruit allemaal kunnen maken.

De tweede oproep gaat over het volgende: Er is een moestuin aan gelegd bij het ouderen centrum Isselwearde en er is aan Eetbaar IJsselstein gevraagd of zij iemand hebben om dit tuintje te onderhouden. Nu dacht de oprichtster meteen aan een van ons. Er gaat om een vrijwillige actie en als tegen prestatie mag de helft van de opbrengst houden. De rest gaat naar het huis zelf. U doet het niet alleen want de bewoners gaan 1 dag in de week helpen en er komt 1 dag in de week een school die U komt helpen.

Graag hoor ik van U als U interesse heeft om mee te helpen om onze tuintjes te vertegenwoordigen.

vriendelijke groeten  Usha Poort

u kunt mij hierover contacten op nr. 0614542677

 

Reacties zijn gesloten.