Volkstuinen IJsselstein

Registreren voor deze site

Uw wachtwoord moet minstens6 tekens lang zijn. Maak uw wachtwoord sterker en gebruik hoofdletters en kleine letters, cijfers en de volgende symbolen! @ # $% ^ & * ()


Het registreren van een account op deze website is alleen toegestaan voor houders van een volkstuin op het volkstuinencomplex "Noord-IJsseldijk" te IJsselstein. Iedere andere registratie zal door de beheerder van deze website worden afgewezen.

Door het aanmaken van een account op deze website gaat u akkoord met het delen van uw contactgegevens met de andere tuinders van het hierboven genoemde volkstuinencomplex.

Uw gegevens worden door de beheerders van deze website vertrouwelijk behandeld en worden nimmer aan derden verstrekt. Wel kunnen de gegevens worden gedeeld met bijvoorbeeld Gemeente en Politie en uiteraard zoals hierboven vermeld met andere tuinders.

Tevens bevestigt u door het aanmaken van een account op deze website dat u de contactgegevens van mede-tuinders enkel zal gebruiken om hen persoonlijk te contacteren omtrent zaken die van belang zijn en de gegevens niet zult doorgeven aan anderen, zonder schriftelijke toestemming van de persoon in kwestie, danwel de beheerder van deze website.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Registratiebevestiging zal per e-mail worden verzonden.


← Ga naar Volkstuinen IJsselstein